Handlevogn

Utvalgte produkter

Hvorfor handle hos Junker Marine?

Vi har egen kran og servicebil og kan derfor utføre både motorbytte og thrusterinstallasjon over hele sør og østlandet.

Vår lange erfaring med utstyrsmontasje, service, motorbytte og baugpropellinstallasjoner er unik. Den gjør at vi er lommekjent om bord i de fleste båter som er solgt og omsatt i Norge de siste 30 år. Vi tilbyr montering av alle produktene vi selger! Trenger du support med et produkt du har kjøpt hos oss får du alltid kompetent hjelp via telefon eller videosamtale. Vi er ikke redde for å gi fastpris på arbeid uten å ha sett båten din først. Vi har med all sannsynlighet vært om bord i en helt lik båt tidligere og gjort akkurat samme jobben. Vi vet akkurat hvilke produkter som passer best til din båt.

Craftsman 16-140 hk

 

FNM 40-350 hk

 

Baugpropeller

Girkasser

 

FASTPRIS PÅ MOTORBYTTE OG BAUGPROPELL

Hos oss kan du velge om du ønsker å sette bort hele jobben eller har lyst til å gjøre noe selv. God hjelp og service er aldri langt unna, uansett hvilken løsning du går for.  Vi sører for at alle garantihensyn blir ivaretatt, også om du monterer motoren selv. 

Ferdig montert
Vi gir deg en fastpris på hele jobben, også for motorbytte!

Grovinstallasjon
La oss gjøre det du ikke er komfortabel med å gjøre selv, også ordner du resten på egenhånd -et godt alternativ for deg som er litt nevenyttig og trives med prosjekter.

Gjør det selv
Spar penger! -Vi sender motoren hjem til deg og bistår deg underveis i arbeidet. Du kan ringe oss underveis i prosessen når det er ting du lurer på, også hjelper vi deg videre. Arbeidet blir godkjent av oss til slutt, slik at alle garantihensyn blir ivaretatt

Be oss kontakte deg angående montering

Vi kan montere de fleste produktene vi selger i hele sør og øst-norge. Med servicebil, en lastebil med kran, komplett delelager og over 20 års erfaring får vi til det meste. Om du bor langt unna, kan vi sette deg i kontakt med lokal servicepartner 

Vi kan også bistå med tilstandskontroll av båt, besiktigelse, kjøp/salg av båt.